Opvanglocaties

Opvanglocaties beveiligen

Opvanglocaties

Na de eerste invasie van Rusland in Oekraïne zijn er duizenden vluchtelingen naar Nederland gevlucht. De opvanglocaties kwamen als paddenstoelen uit de grond en wij, als beveiligingsorganisatie, zijn door tientallen instanties benaderd om de beveiliging te verzorgen op diverse locaties o.a. Beverwijk, Bergschenhoek, Geldermalsen, Tilburg, Amsterdam, Hoofddorp en Den Haag.

Ondanks de krapte in onze personeelscapaciteit hebben we de koppen bij elkaar gestoken en zijn we deze mooie uitdagingen aangegaan. Het operationele team heeft naar creatieve oplossingen gezocht en tot op heden hebben we deze uitdaging voltooid.

Ons team van beveiligers zorgt op de locaties voor de controle binnen en buiten de panden, denk hierbij bijvoorbeeld aan lekkages, brandgevaar en handhaving van onverantwoord gedrag van de bewoners.

In deze is veiligheid een speciaal aspect en onmisbaar voor de bewoners van de opvanglocaties. Zij, die uit een onveilige situatie komen, wensen niets meer dan die veiligheid en rust die wij voor hen waarborgen. Op de locaties zijn er ook zorgmedewerkers en soms ook catering personeel werkzaam.

Respect voor deze mensen die dag en nacht zorgen voor de vluchtelingen.

Ben jij benieuwd op wat voor manier we een bijdrage kunnen verzorgen voor uw organisatie/instelling? Neem vrijblijvend contact met ons op!